•  שיבולת שועל מלאה  - 3 כוסות.
•  שיבולת שועל אינסטנט - 3 כוסות.
•  רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר - 1/2 כוס. 
•  סילאן - 1/4 כוס. 
•  דבש  -1/4 כוס. 
•  שמן זית - כף.
•  תערובת פירות יבשים - 2 כוסות ( אפשר יותר ). 

 
מצרכים
אופן הכנה
בקערה  גדולה מערבבים:
 3 כוסות שיבולת שועל שלמה, 2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט, חצי כוס סובין.
 
בקערה קטנה מערבבים:
1/2 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר, 1/4 כוס סילאן, 1/4 כוס דבש.
 
לאחד את שתי התערובות לערבב היטב, לשטח בתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה או בתבנית משומנת בכף שמן .לאפות בחום 160 מעלות בערך חצי שעה. יש לערבב פעמיים במהלך האפייה.
 
כשהגרנולה משחימה ויבשה למגע מוצאים מהתנור ומוסיפים:
פירות יבשים על פי טעם אישי: אוכמניות יבשות, צימוקים, משמשים יבשים וכו'  
מקררים ומאחסנים בצנצנת זכוכית , נשמר עד 3 שבועות.
בתאבון.   

 












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

גרנולה דלת שומן