•  ½ קילו בשר בקר - פילה/ סינטה, חתוך לפרוסות ולרצועות דקות.
•  כף ג'ינג'ר – לקצוץ קטן.
•  4 שיני שום – לפרוס דק.
•  3 גבעולי בצל ירוק – לפרוס דק.
•  בצל לבן בינוני – לחתוך לרצועות.
•  ¼ כפית מלח.
•  ¼ כפית פלפל שחור גרוס.
•  כף שמן זית.

רכיבים לרוטב:
•  כף רוטב פונזו/ סויה.
•  כף סילאן.
•  כף חומץ תפוחים.
•  ½ כפית קורנפלור.
•  ¼ כפית שמן שומשום.
מצרכים
לערבב בצלוחית את הבצל עם 1 כף שמן. 

לחמם מחבת על אש גבוהה ולהוסיף את הבצל. כעבור 3-4 דקות, כאשר הבצל מזהיב במקצת, יש להוסיף את החלק הלבן של הבצל הירוק ( לשמור בצד את החלק הירוק להוספה בסוף ) הג'ינג'ר והשום ולערבב כדקה- שתיים. להוציא מן האש ולהניח בצד בצלוחית.

באותו מחבת חמה, לשים את הבשר, לערבב/ להקפיץ למשך כ 5-7 דקות עד שמקבל גוון מכל צידיו.
להוסיף מלח ופלפל שחור ולערבב.

לערבב בכלי קטן: קורנפלור, רוטב פונזו/ סויה, סילאן, חומץ תפוחים, שמן שומשום.

להוסיף את תכולת הכלי הקטן לבשר שבמחבת, לערבב כדקה שתיים.
להוסיף גם  את תכולת הצלוחית, לערבב למשך כ 3-5 דקות.
לפזר את החלק הירוק של הבצל הירוק ולהגיש. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 226 קק"ל.
פחמימות: 7.5 גר'.
חלבונים: 40 גר'.
שומנים: 9 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת פחמימה,
½1 מנות חלבון
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

בשר בקר מוקפץ בטעם אסיאתי עדין













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!