•  שקית סנפרוסט במיה – 800 גרם.
•  בצל בינוני – 180 גרם.
•  קופסת רסק עגבניות -  100 גרם.
•  1 כף ג'ינג'ר – 15 גרם.
•  מיץ לימון – 3 כפות.
•  1/2 כפית פפריקה מתוקה.
•  1/2 כפית פפריקה חריפה.
•  3/4 כוס מים פושרים.

 
מצרכים
אופן הכנה
הכנת הבמיה:  
להרתיח סיר מלא במים. להכניס את הבמיה להרתחה נוספת.
להקטין את האש, לכסות את הסיר ולהמשיך בישול למשך כ – 5 דקות.
לסנן את הבמיה ולהניח בצד.

לקצוץ באופן גס את הבצל מומלץ לחסוך זמן באמצעות SLICER .
סיר נפרד: לחמם את הסיר על אש גבוהה, להתיז שמן באמצעות ספריי שמן  מומלץ ספריי למילוי רב פעמי מסוג VALIRA, להוסיף את הבצל ולטגן עד אשר יזהיב.

להוסיף את הרסק, המים, שני סוגי הפפריקה והג'ינג'ר, לערבב ומיד להוסיף את הבמיה ולערבב.
להמשיך בישול למשך כ 15 דקות.

המתכון מתאים להכנת 5 מנות גדולות


 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 102 קק"ל.
פחמימות: 20.3 גר'.
חלבונים: 4.4 גר'.
שומנים: 0.9 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימות.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

במיה