הכנת הבשר
מורחים באמצעות נייר סופג את כף השמן על גבי מחבת גדולה עמוקה או על גבי סיר, מפזרים את הבשר על פני כל השטח.
במשך כ 7-8 דקות על אש גבוהה, הופכים את הבשר מדי פעם, עד אשר מתקבל גוון חום.
מוסיפים את שיני השום, מערבבים וממתינים כדקה- שתיים.
מוסיפים את הכרוב ומעליו את הפלפל, ללא ערבוב.
כעבור 5 דקות כשהכרוב והפלפל רכים- יש לערבב היטב.
יש להוסיף את שאר הרכיבים ( רוטב סויה, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה ) ולערבב שוב.
להנמיך לאש נמוכה, לכסות את הסיר/ מחבת במכסה למשך 25-30 דקות.
הכנת האורז
מדליקים אש גבוהה, מורחים באמצעות נייר סופג את כף השמן, מניחים את האורז ואת אבקת מרק העוף ומערבבים כחצי דקה .
יש להוסיף קצת פחות מ 2 ספלי מים. כעבור כ 15 דקות יש להוציא מהאש ולהניח הסיר בצד למשך 5 דקות.
המתכון מתאים להכנת 5 מנות.