צריכה נמוכה של סיבים תזונתיים קשורה לנוקשות העורק הראשי
רקע: צריכת סיבים תזונתיים קשורה לסיכון נמוך יותר למחלות לב וכלי דם. קשר להשפעת צריכת סיבים על קשיות העורקים אינו ידוע. כל קשר כזה יכול להסביר, לפחות חלקית, את השפעת
 
צריכה נמוכה של סיבים תזונתיים קשורה לנוקשות העורק הראשי
המשך קריאה >>


 
 
חוקרים מצאו קשר בין צריכת סלניום לסרטן הערמונית, מטה אנליזה.

 
חוקרים מצאו קשר בין צריכת סלניום לסרטן הערמונית, מטה אנליזה.
המשך קריאה >>


 
 
אוטם שריר הלב ביחס לכמות הכספית ולכמות חומצות השומן מסוג אומגה – 3 מדגים: ניתוח סיכון למול תועלת על בסיס נתונים בגברים פיניים ושוודים.
,emhr gnus - kms kdjbnk sdksks vksn knsk ksnksnk nknvk nk n kn lknlnl nl ln l nl nv ln lnl nkl nlkn;l khn; lk ;ln kl jn ;lk n l nl jn jn uj nj nuj bk b hjb i hbk ijb kjbk jb;nlkjb; oj nb; jkbn ;
 
המשך קריאה >>


 
 
השפעת שיבוש השעון הביולוגי על מאזן אנרגיה ומטבוליזם.

 
המשך קריאה >>


 
 
חולים אשר עברו ניתוח בריאטרי נמצאים בסיכון גבוה לשימוש בחומרים ממכרים.

 
המשך קריאה >>


 
 
דיאטה נטולת חיטה עשויה לשפר את מצבם של חלק מהסובלים מתסמונת המעי הרגיז IBS - irritable bowel syndrome.

 
המשך קריאה >>


 
 
צריכת אנתוציאנין גבוהה קשורה בסיכון מופחת לאוטם שריר לב בקרב נשים צעירות ובגיל העמידה

 
המשך קריאה >>


 
 
השפעת חלבון סויה על גורמי סיכון קרדיווסקולאריים: מחקר אקראי ומבוקר.

 
המשך קריאה >>


 
 
ארגון הבריאות העולמית (WHO) מעדכן המלצות לגבי רמת הצריכה היומית המרבית לנתרן ואשלגן.

 
המשך קריאה >>


 
 
השפעת תוסף חומצות שומן מסוג אומגה 3 בחולים עם אנמיה חרמשית.

 
המשך קריאה >>


 
 
יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא