• שקית סנפרוסט – שעועית ירוקה שלמה מוקפאת 800 גרם.
• 2 כפות רוטב סויה דל נתרן.
• 1 כף סילאן.
• 1 כף שמן שומשום.
• 2 שיני שום טרי כתוש.
• 1/2 כפית רוטב צ'לי מתוק.
• פלפל שחור גרוס לפי טעם.

 
מצרכים
אופן הכנה
בסיר לבישול השעועית: מרתיחים מים בסיר. מוסיפים את השעועית, מערבבים ומחכים להרתחה נוספת. מערבבים ומנמיכים ללהבה נמוכה למשך כ- 3-5 דקות, עד אשר השעועית רכה, אך גם לא מדי רכה.
מסננים את השעועית.

בקערה נפרדת: מערבבים את רוטב הסויה, השמן שומשום, רוטב צ'לי והשום.

במחבת עמוק: מחממים על להבה נמוכה מחבת עמוק. מניחים את מרכיבי הרוטב למשך כדקה- שתיים ומערבבים. מניחים מעל הרוטב את השעועית, מערבבים כדקה- שתיים ומוציאים מהאש.
מגישים ובתאבון.

המתכון מתאים להכנת - 5 מנות. 

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 77 קק"ל.
פחמימות: 15 גר'.
חלבונים: 3.3 גר'.
שומנים: 0.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה.
בתאבון.

מתכונים

שעועית ירוקה עדינה ברוטב













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!