•  שעועית ירוקה עדינה קפואה – 350 גרם. אין צורך להפשיר.
•  תרד טרי – אריזה 200 גרם
•  בצל לבן בינוני – 160 גרם . לחתוך לקוביות בגודל בינוני.
•  4 שיני שום – 16 גרם . לקצוץ בינוני
•  ג'נג'ר – 10 גרם . לגרד בפומפייה
•  1 כף סויה דל נתרן – 10 גרם.
•  2 כפות צ'לי מתוק – 20 גרם
•  1 כף לימון סחוט טרי.
•  כפית אורגנו יבש – 3 גרם.
•  פלפל שחור גרוס לפי טעם
•  1 כף שמן זית.

 
מצרכים
לחמם מחבת ווק על אש גבוהה, להוסיף שמן זית ולטגן כחצי דקה את הבצל תוך כדי ערבוב. להוסיף את התרד ולערבב כ 2 דקות.

להוסיף את השעועית הירוקה, לערבב, להנמיך לאש בינונית ולכסות במכסה של הווק לבישול למשך כ- 3 דקות.

להוסיף שום, ג'נג'ר, סויה, צ'לי מתוק, לימון, פלפל שחור גרוס, לערבב להמשיך בישול למשך כ 3דקות עם מכסה סגור.

מוסיפים את האורגנו, מערבבים, מכסים וממשיכים בישול למשך כ- 3 דקות
ומגישים.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 91 קק"ל.
פחמימות: 12.5 גר'.
חלבונים: 3.6 גר'.
שומנים: 3 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
½ מנות שומן.
בתאבון
 
אהבתם? שתפו:

מתכונים

שעועית ירוקה ותרד בסגנון אסיאתי













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!