•  טופו 300 גר.
 
למרינדה
• כוס רוטב שזיף רימון.
• 3 כפות סילאן.
 
להכנת השניצלונים
•  חצי כוס קמח.
•  חצי כוס פירורי לחם.
•  מלח - רבע כפית.
 
• שמן קנולה -  6 כפות 
מצרכים
הכנת המרינדה – מערבבים כוס רוטב שזיף רימון, 3 כפות סילאן  וכוס מים.
טיפ: את המרינדה אפשר ליצור משילובים שונים, כגון: רוטב סויה וסילאן או רוטב טריאקי וסילאן.
 
חותכים את גוש הטופו לרצועות טופו מלבניות בעובי חצי סנטימטר, מייבשים את רצועות הטופו ולאחר מכן משרים אותן  במרינדה.
 
משרים את רצועות הטופו במקרר למשך יממה.
בסוף תהליך ההשריה רצועות הטופו אמורות לקבל צבע כהה. 
 
מכינים שתי קערות, האחת מכילה בלילת קמח ומים, השנייה מכילה פירורי לחם ומלח.
 
טובלים את רצועות הטופו בבלילה ולאחר מכן טובלים אותן בקערה עם פירורי הלחם, עד שהרצועות מכוסות בפירורי לחם.
 
לאחר שציפינו את רצועות הטופו בפירורי הלחם, מטגנים אותן על מחבת עם שמן קנולה עד לקבלת צבע חום זהוב.

המתכון מתאים להכנת 14 יחידות
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים ליחידה
ערכים למנה.
קלוריות: 107 קק"ל.
פחמימות: 8.6 גר'.
חלבונים: 4.6 גר'.
שומנים: 6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת פחמימה,
1/5 מנת חלבון,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

שניצלוני טופו













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!