Facebook

שניצל דג בתנור

מתכונים

הגרסה הדגית לשניצל האהוב. שניצל דג בתנור, דל שומן, מנת חלבון טעימה כגיוון לארוחת הצהריים  / ערב. המתכון מתאים לירידה במשקל, לספורטאים ועלייה במסת השריר. 
מצרכים                                                                                   

•  4 יחידות דג סול – 100 גרם ליחידה
•  1 ביצה M
•  8 כפות פירורי לחם – 10 גרם לכל כף ( מומלץ – פירורי לחם מוזהבים ).
•  1/4 כפית מלח.
•  1/4 כפית פלפל שחור גרוס.




אופן הכנה                                                                               

לערבב את פירורי הלחם עם המלח והפלפל השחור.
לטבול את הדג בביצה ולאחר מכן לטבול בפירורי הלחם.
לחמם תנור מראש על 180 מעלות.
מניחים נייר אפיה בתבנית, לרסס על נייר האפיה תרסיס שמן, להניח את יחידות הדג למשך כ 15 דקות. להפוך צד למשך 5 דקות נוספות.


המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
ניתוח תזונתי למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 160 קק"ל.
פחמימות: 15 גר'.
חלבונים: 21.2 גר'.
שומנים: 1.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת חלבון,
מנת שומן. 
בתאבון