מחממים מחבת על אש גבוהה, מרססים עם תרסיס שמן ומטגנים בצל אחד במשך כ 7-10 דקות עד אשר מזהיב.
מערבבים בקערה עמוקה את הבשר, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים. מניחים את הקערה במקרר למשך כ 10-15 דקות.
בינתיים, מרתיחים מים מניחים את אטריות הנודלס למשך כ 7 דקות עד למצב אל דנטה. מסננים את הפסטה, שוטפים אותה ומניחים בצד.
מחממים סיר רחב על אש בינונית, מרססים עם תרסיס שמן ומטגנים את הבצל השני במשך כ 7-10 דקות עד אשר מזהיב.
כותשים את השום, קוצצים את הפטרוזיליה, חותכים את הלימון עם הקליפה לרצועות דקות, מורידים את עלי הטימין מהגבעול. מוסיפים את כל הרכיבים הללו לסיר העמוק, מרססים עם תרסיס שמן זית ומערבבים למשך כ 1-2 דקות.
מוציאים מהמקרר את קערת הבשר, מכינים כ- 30 קציצות בגודל אגוז. מניחים אותם אחד ליד השני על גבי התערובת שבסיר. ( אם הסיר צר אז להניח את הקציצות בשורה שניה בשיטת הפירמידה ). מכסים את הסיר וממשיכים בישול למשך כ 35-40 דקות. מוסיפים את אטריות הנודלס, מערבבים בעדינות למשך כ 2-3 דקות. מוציאים מן האש ומגישים.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.