Facebook

אחד ממתכוני העוף האהובים עלינו - קוביות חזה עוף בציפוי עדין ומתקתק. המתכון דל בפחמימות ומתאים לירידה במשקל, לספורטאים, לעלייה במסת השריר ולסוכרתיים. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  חזה עוף 500 גרם.
•  דבש – 2 כפיות.
•  חרדל – 3/4 כפית ( טיפ: לאוהבי טעם מלוח: ניתן להמיר בכפית רוטב  סויה דל נתרן ).
•  קורנפלור – 2 כפות.
•  שמן שומשום – 2 כפות.
•  מים – 1/2 כוס.


אופן הכנה                                                                               

חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל בינוני. מערבבים את הקורנפלור עם הקוביות ( עדיף עם הידיים ) כך שיהיו מצופות בלבן.

מחממים מחבת ווק על אש גבוהה, מוסיפים את שמן השומשום ומיד מניחים את חזה העוף, מנמיכים לאש בינונית ומערבבים כ 5-7 דקות עד שחזה העוף לבן- מעט זהוב.
קערה קטנה: לערבב את הדבש, החרדל והמים.

להניח את תכולת הקערה הקטנה במחבת הווק ולערבב כדקה עד שהנוזלים נעלמים. להשאיר לטיגון כדקה- שתיים בשני צדי הקובייה, לקבלת מרקם פריך נוסף ולהעביר לכלי להגשה.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
ערכים למנה.
קלוריות: 193 קק"ל.
פחמימות: 4.5 גר'.
חלבונים: 29 גר'.
שומנים: 6.6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון

 מנת שומן.

ניתוח תזונתי למנה / קציצה
בתאבון


קוביות חזה עוף בדבש