•  כרוב סיני 280 גרם – לחתוך לריבועים בגודל בינוני.
•  חבילת גבינה צהובה 9% – 400 גרם – לחתוך לריבועים בגודל בינוני.
•  3 ביצים.
•  בצל בינוני- 160 גרם – לחתוך לריבועים קטנים.
•  כף גדושה פירורי לחם – 25 גרם.
•  כף גדושה קמח – 25 גרם.
•  ¼ כפית מלח.
•  1/8 כפית פלפל שחור.
מצרכים
כלי לאפיה  - תבנית בינונית.
לחמם מראש התנור על 175 מעלות.
לערבב את כל הרכיבים בקערה עמוקה.
לרסס בשמן את התבנית, להוסיף את העיסה שהתקבלה בקערה לתבנית להדק את העיסה וליישרה.
להניח בתנור למשך כ 30 דקות, לעשות כ 5 חורי אוורור בפשטידה ולהמשיך באפייה כ 10 דקות נוספות.
להגיש חם או קר. 

המתכון מתאים להכנת 6 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 195 קק"ל.
פחמימות: 8.6 גר'.
חלבונים: 21.5 גר'.
שומנים: 8.3 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת פחמימה,
מנת חלבון,
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

פשטידת כרוב סיני וגבינה צהובה













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!