•  חצי קילו בשר עוף טחון.
•  תפוח עץ בינוני – 180 גרם.
•  פלפל אדום בינוני – 280 גרם.
•  חצי גזר – 60 גרם.
•  כף כוסברה טחון ( אפשר טבלייה מוקפאת ).
•  2 שיני שום – 6 גרם.
•  כף סילאן.
•  כף רוטב טריאקי.
•  כף רוטב סויה/ פונזו לימון.
•  כפית צ'ילי מתוק.
•  כפית סוכר חום.
•  3 ענפי טימין קטנים ( ללא גבעול).
•  ½ כפית פלפל שחור גרוס.
מצרכים
במיקסר: טוחנים את כל הרכיבים, פרט לביצה ולבשר, עד לכדי קבלת עיסה.
בכלי נפרד עמוק: מוסיפים את העיסה לבשר העוף הטחון, מערבבים, מוסיפים את הביצה ומערבבים.
תבנית חד פעמית: מעבירים את תכולת הכלי לתבנית חד פעמית בגודל בינוני.

מחממים תנור מראש על 180 מעלות. מכניסים את התבנית ללא כיסוי לתנור למשך כ 40 דקות.
שופכים את הנוזלים שהצטברו בתבנית ( טיפ: מי שרוצה יכול להשתמש כציר עוף/ לשתות כמו מרק חם )
ומחזירים את התבנית לתנור למשך כ 10 דקות נוספות.
מוציאים מן התנור, מומלץ לתת לפשטידה להתקרר לשיפור הטעם. 

המתכון מתאים להכנת 4 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 240 קק"ל.
פחמימות: 14.3 גר'.
חלבונים: 23 גר'.
שומנים: 10.2 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת חלבון,
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

פשטידת עוף בטעם מתקתק













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!