•  אבקת חלבון 2 כפות מדידה - 50 גר'.
•  קמח – 50 גר'.
•  ביצה  - מדיום.
•  חצי כוס חלב – 100 מ"ל.
•  שמן זית – 2 כפיות. 

 
מצרכים
אופן הכנה
מערבבים את הרכיבים בקערה, במחבת מברישים את שמן הזית עם מברשת סיליקון או מרססים עם תרסיס שמן זית ויוצקים את הבלילה לקבלת 6 יחידות.
 
לקבלת גודל אחיד מומלץ להשתמש במחבת להכנת פנקייקים.
 
המתכון מתאים להכנת 6 יחידות.

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 92.8 קק"ל.
פחמימות: 8.1 גר'.
חלבונים: 9.7 גר'.
שומנים: 2.4 גר'.
מנה מחושבת כ - 
חצי מנת פחמימה,
חצי מנת חלבון,
חצי מנת שומן.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

פנקייק מועשר בחלבון