Facebook


אוהבים כרובית, קבלו אותה בטוויסט כפירה. מתכון קל להכנה שישדרג לכם את ארוחת הצהריים / ערב. טיפ - במקום לבשל את הכרובית מומלץ לאדות אותה ( אם יש אפשרות ). פעולת האידוי משמרת טוב יותר את טעמה. המתכון מתאים ל: ירידה במשקל, ספורטאים, עלייה במסת שריר, סוכרת, נטול גלוטן.
מצרכים                                                                                   

•  כרובית – 400 גר'.
•  שן שום גדולה – 5 גר' או שתיים קטנות.
•  כפית שמן זית
•  1/4 כפית מלח – לא יותר!
•  פלפל שחור גרוס – קמצוץ לפי העדפה אישית. 




אופן הכנה                                                                               

מרתיחים סיר מים, מניחים את פרחי הכרובית, לבישול עד לריכוך, למשך כ – 30 דקות.
מסננים את המים.
טוחנים במג'ימיקס, עד לקבלת מרקם של פירה.
מוספים את שאר הרכיבים – שום, מלח ופלפל שחור גרוס.
 
ממשיכים לערבב לעוד כדקה שתיים.
 
מגישים ואוכלים.
 

המתכון מתאים להכנת 2 מנות.
ערכים למנה.
קלוריות: 80 קק"ל.
פחמימות: 10.4 גר'.
חלבונים: 4 גר'.
שומנים: 2.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת פחמימה,
½ מנת שומן.

ניתוח תזונתי למנה
בתאבון


פירה כרובית