•  חבילת פטריות פורטבלו – 260 גרם.
•  חבילת עלי תרד בייבי- 200 גרם.
•  4 שיני שום – 16 גרם.
•  ¼ לימון – כפית קליפת לימון והמיץ כולו.
•  ¼ כפית מלח גס.
•  כף שמן זית.
מצרכים
לחתוך את הפטריות לקוביות בגודל בינוני. לקצוץ את השום גס.

לחמם מחבת ווק על אש גבוהה. מניחים את השום ומערבבים כחצי דקה.

מניחים את הפטריות ומערבבים כשתי דקות. מניחים את עלי התרד ומערבבים כשתי דקות.

מוסיפים את המלח ומערבבים כ 5 דקות, עד אשר רוב הנוזלים התאיידו.

סוחטים את הלימון ומוסיפים חתיכות קטנות מקליפתו. מערבבים כדקה- שתיים ומוציאים מהאש.

המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 127 קק"ל.
פחמימות: 13.2 גר'.
חלבונים: 6.2 גר'.
שומנים: 5.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

פטריות ותרד בארומת שום ולימון













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!