•  קולורבי קטן – 200 גרם בלי קליפה.
•  פלפל אדום – 185 גרם בלי גרעינים.
•  2 גזרים – סה"כ 150 גרם בלי קליפה.
•  2 מלפפונים – סה"כ 140 גרם עם קליפה.
•  חופן פטרוזיליה – 17 גרם.
•  מיץ לימון – 12 גרם.
•  1 כף שמן זית – 10 גרם.
•  מלח דל נתרן – ¼ כפית.
•  פלפל שחור – 1/8 כפית.

 
מצרכים
קולפים את הגזרים ומגרדים בפומפייה בחלק הגס.
חותכים את הקולורבי, המלפפונים והפלפל לרצועות דקות ( מומלץ באמצעות מנדולינה ).
קוצצים את הפטרוזיליה.
רוטב בקערה קטנה: מערבבים את הלימון, שמן, מלח ופלפל.
קערה גדולה: מניחים את כל הרכיבים ואת הרוטב ומערבבים.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 78 קק"ל.
פחמימות: 11.3 גר'.
חלבונים: 2 גר'.
שומנים: 2.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
½ מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

סלט קולורבי צבעוני וקליל













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!