•  3 פלחי כרובית קטנים –  100 גר'.
•  1 פלח ברוקולי קטן – 60 גר'.
•  1/2 בצל סגול קטן – 50 גר'.
•  3 גבעולי בצל ירוק – 30 גר'.
•  1 פלפל צהוב בינוני – 140 גר'.
•  1 גזר קטן – 65 גר'.
•  3 עלי חסה.
•  10 עלי נענע.
•  6 יח' אגוזי פקאן – 12 גר'.
•  1 כפית שקדים טחונים / 5 גר'.
•  1 כף מיץ לימון – 10 גר'. 
•  1 כף שמן זית – 10 גר'.
•  פלפל שחור גרוס – קמצוץ.

 
מצרכים
אופן הכנה
חיתוך וקיצוץ:  כרובית וברוקולי להפריד לפרחים קטנטנים, בצל סגול וירוק לחתוך דק.פלפל צהוב וגזר לחתוך לקוביות קטנטנות, חסה ונענע לקצוץ דק.

לערבב כל הירקות ביחד, להוסיף אגוזי הפקאן, שקדים טחונים, לימון,
שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח, לערבב היטב ולהגיש.

המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 189 קק"ל.
פחמימות: 17.5 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.
אחת המנות האהובות עלי, גיוון ממנת הסלט השגרתית. שילוב כל המרכיבים בכמות המדוייקת ייצור מנה עם טעם של עוד...
 

מתכונים

סלט כרובית ושאר ירקות













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!