•  400 גרם כרובית – חצי כרובית קטן. – לחתוך לפרחים קטנטנים.
•  200 גרם עלי תרד בייבי טרי- קופסא.
•  4 שיני שום – 14 גרם. – לקצוץ גס
•  ¼ כפית מלח גס.
•  כף שמן זית.
•  10 גרם כוסברה – לקצוץ גס.
מצרכים
מחממים סיר על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומיד את פרחי הכרובית ומערבבים במשך כ 6-8 דקות, עד אשר הכרובית מזהיבה ואף משחימה במעט.
מוסיפים ½ כוס מים רותחים ומערבבים למשך כ 6-8 דקות נוספות.
מוסיפים את השום והתרד, מערבבים ומכסים למשך כ 5 דקות.
מוציאים מן האש, מוסיפים את המלח והכוסברה, מערבבים, מכסים ומניחים בצד למשך כ 5 דקות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 144 קק"ל.
פחמימות: 15.8 גר'.
חלבונים: 7.2 גר'.
שומנים: 5.8 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

סלט חם מכרובית ותרד בארומת שום













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!