•  3 גזרים – 300 גרם סה"כ.
•  2 מקלות סלרי עם העלים – 10 גרם סה"כ.
•  ½ 1 כפות חמוציות ברכז תפוחים  – 30 גרם.
•  בוטנים קלויים – 30 גרם.
•  חופן קטן פטרוזיליה – 10 גרם.

לרוטב:
•  30 גרם מיץ לימון.
•  2 כפות שמן זית.
•  חרדל 10 גרם.

 
מצרכים
מגרדים את הגזר בפומפייה בחלק העבה.
חותכים את הסלרי לטבעות ואת עליו קוצצים.
קוצצים את הפטרוזיליה.
שוברים את הבוטנים לחתיכות גסות.
מניחים בקערה את כל הרכיבים.
בקערה קטנה: מערבבים את רכיבי הרוטב למרקם אחיד.
מוסיפים את הרוטב לקערה ומערבבים.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 158 קק"ל.
פחמימות: 16.2 גר'.
חלבונים: 3 גר'.
שומנים: 9 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.
בתאבון












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

סלט גזר וסלרי בטעם חמוץ מתקתק