Facebook


אחת המנות האהובות עלי כגיוון ממנת הסלט השגרתית. שילוב כל המרכיבים בכמות המדוייקת ייצור מנה עם טעם של עוד... מתאים לספורטאים, עלייה במסת השריר, סוכרתיים. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  3 פלחי כרובית קטנים –  100 גר'.
•  1 פלח ברוקולי קטן – 60 גר'.
•  1/2 בצל סגול קטן – 50 גר'.
•  3 גבעולי בצל ירוק – 30 גר'.
•  1 פלפל צהוב בינוני – 140 גר'.
•  1 גזר קטן – 65 גר'.
•  3 עלי חסה.
•  10 עלי נענע.
•  6 יח' אגוזי פקאן – 12 גר'.
•  1 כפית שקדים טחונים / 5 גר'.
•  1 כף מיץ לימון – 10 גר'. 
•  1 כף שמן זית – 10 גר'.
•  פלפל שחור גרוס – קמצוץ.


אופן הכנה                                                                               

חיתוך וקיצוץ:  כרובית וברוקולי להפריד לפרחים קטנטנים, בצל סגול וירוק לחתוך דק.פלפל צהוב וגזר לחתוך לקוביות קטנטנות, חסה ונענע לקצוץ דק.

לערבב כל הירקות ביחד, להוסיף אגוזי הפקאן, שקדים טחונים, לימון,
שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח, לערבב היטב ולהגיש.

המתכון מתאים להכנת 2 מנות.
ערכים למנה.
קלוריות: 189 קק"ל.
פחמימות: 17.5 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
 מנת פחמימה,
2 מנת שומן. 

ניתוח תזונתי למנה
בתאבון


סלט כרובית ושאר ירקות