רכיבים למרק:
•  תפוח אדמה בינוני – 200 גרם.
•  כרישה קטנה – 100 גרם.
•  1/2 גזר קטן – 30 גרם.
•  כוס חלב סויה ( מומלץ לייט/ מופחת סוכר).
•  כוס מים רותחים.
•  ½ כפית רוטב סויה ( מומלץ דל נתרן ).
•  שן שום – 3 גרם.
•  1/8 כפית מלח ( מומלץ עשיר ביוד ).
•  1/8 כפית פלפל שחור.
•  נגיעת אגוז מוסקט.
 
רכיבים לטופו:
•  200 גרם טופו.
•  ½ כפית רוטב סויה ( מומלץ דל נתרן ).
•  1/8 כפית מלח ( מומלץ עשיר ביוד ).
•  1/8 כפית פלפל שחור.
•  נגיעת אגוז מוסקט.
•  כף שמן זית ( מומלץ 5% חמיצות).
מצרכים
לטחון בבלנדר את תפוח האדמה והכרישה. לגרד בפומפייה את הגזר.
לשים בסיר, על אש בינונית, את כל רכיבי המרק, לערבב ולכסות למשך כ 15 דקות.
לחתוך את הטופו לקוביות. לערבב את רכיבי הטופו בקערה קטנה. להוסיף לקערה את הטופו ולערבב.
לחמם מחבת על אש גבוהה, לטגן קלות את הטופו למשך כ- 3 דקות עד אשר מזהיב מכל הצדדים.
הגשה: לשים 2 מנות מרק בקערות ולהניח מעל את הטופו.   

המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 360 קק"ל.
פחמימות: 34 גר'.
חלבונים: 22.6 גר'.
שומנים: 15 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה,
מנת חלבון,
3 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

מרק כרישה, תפוח אדמה וטופו













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!