•  כרוב קטן – 900 גרם.
•  3 בצלים קטנים – 350 גרם ס"ה.
•  3 עגבניות – 320 גרם ס"ה.
•  כף שמן זית.
•  כפית סוכר חום.
•  כפית פפריקה מתוקה.
•  ¼ כפית פלפל שחור.
•  ¼ כפית מלח.
•  מיץ טבעי של ½ לימון.
מצרכים
חותכים את הכרוב לרצועות ואת הבצלים לריבועים קטנים.
מחממים סיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומיד את רצועות הכרוב והבצלים ומערבבים כל כ- 2 דקות למשך אידוי של כ- 15 דקות, כך שהכרוב והבצל רכים.

קוצצים בסלייסר את העגבניות ( חלק הופך לנוזל וחלק לחתיכות קטנות ) ומוסיפים לסיר.
מוסיפים גם כוס מים, פלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב. מורידים לאש בינונית ומכסים.

מערבבים כל 15 דקות למשך בישול של כ- 50-60 דקות, עד שרוב הנוזלים התאדו.
מוציאים מהאש, מוסיפים  לסיר כפית סוכר, סוחטים את הלימון ומערבבים היטב. מניחים בצד למשך כדקה- שתיים ומגישים.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 128 קק"ל.
פחמימות: 24.8 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנות פחמימה.
בתאבון

מתכונים

כרוב מאודה בסגנון רומני













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!