יתרונות למעביד:

•  יחסי מעביד – עובד-  גיבוש העובדים, הגברת הלויאליות והעלאת המורל. 
•  צמיחה בתפוקת העבודה – גורם לעלייה ברווחי החברה.
•  עובד בריא ומאוזן – הפחתת ימי מחלה – חסכון בכוח אדם ובעלויות.
•  חשיבה וגישה חדשנית ומתפתחת.
•  העשרת הידע והמידע בנושא תזונה בכלל ותזונה במקום העבודה בפרט. 

יתרונות לעובד:

•  התנהלות תזונתית נכונה ומאוזנת במסגרת מקום העבודה.
•  השגת יעדים אישיים – השגת משקל היעד, ירידה באחוזי שומן/ עליה במסת שריר, חיטוב         ועיצוב הגוף.
•  השגת יעדים חברתיים – קרבה לעובדי החברה ומנהליה בשל עיסוק בהיבט אחר של החיים.
•  עובד בריא, בעל אנרגיות חיוביות, מרוכז, ערני, חיוני, בעל קשב מרבי.
•  שינוי חשיבה ודפוסי התנהגות לא בריאים באירועי החברה, כגון: ימי הולדת, הרמת כוסית        וישיבות.
 

 מטרות הסדנה במקום העבודה: 
                    
•    חיים עמוסים ובריאים – השילוב בין השניים, שינוי חשיבה ודפוסי התנהגות בסביבת לחץ.
•    ימי הולדת, חגים ושאר אירועים בחברה על טהרת הבריאות והג'אנק פוד.
•    דרכים יצירתיות לביצוע פעילות גופנית במקום העבודה למול הישיבה הסטטית בכיסא             העבודה.
•    תזונה כלי לטיפול בבעיות קשב, ריכוז וערנות בחיים בכלל ובמקום העבודה בפרט.
•    תזונה וביטחון עצמי, הערכת הסביבה החברתית אותנו והסתכלות על החיים.
•    תזונה ככלי לניהול החיים הטובים.
        
 מטרות הסדנה לחיים בכלל:

•    לספק לגופכם את האנרגיה הדרושה לשיפור הישגים גופניים מבלי לעלות באחוז השומן.
•    מה הקשר בין תזונה וגנטיקה?
•    הכרת מנגנוני רעב ושובע.
•    שומנים-איזה מהם מדכאים רעב ומרפאים דלקות ואיזה מהם רעים לבריאות.
•    פחמימות- איזה מהם משביעים ובריאים ואיזה מהם מרעיבים ופוגעים בבריאות.
•    חלבונים – האם בריא וכדאי? מה המינון המתאים?
•    הימנעות מהטעיות יצרני המזון וקנייה חכמה בסופר.
•    ויטמינים ומינרלים – האם בדיקות הדם נותנות תמונה מלאה על מצבכם הבריאותי?
•    תוספי תזונה – האם בכלל צריך אותם? מה הסכנות ומה היתרונות?
•    צמחוני וטבעוני ומה שבניהם.
•    ביצוע פעילות גופנית מחובבנית ועד מקצוענית – ניפוץ מיתוסים, אפקטיביות הספורט על          ענפיו.
•    תזונה כגורם להורדת לחץ דם, רמת סוכר ושומנים בדם, טיפול במחלות מטבוליות, בעיות        שינה.
•   לספורטאים שבניכם- אכילה לפני בזמן ולאחר אימון ( בהתאם לסוג האימון ), מניעת              פציעות ואימון יתר. העלאת מסת שריר. שיפור הישגים ספורטיביים. הכנה לתחרויות.
     


מבנה הסדנה: 
מפגש ראשון אישי לשם בניית תפריט אישי
+ שבעה מפגשים קבוצתיים. 


מבנה מפגש ראשון אישי לכל עובד:
בניית תפריט אישי.
הבדיקות המבוצעות בפגישה: שקילה, בדיקת אחוזי שומן והיקפים. 
ניתוח בדיקות דם. 

מבנה שבעה מפגשים קבוצתיים:
א.    דיון בנושא תזונה ומתן כלים לניהול התזונה במקום העבודה.
ב.    פעילות עם חברי הקבוצה. 
ג.    מפגש אחד  על אחד עם חברי הקבוצה.
ד.    חוברות מידע – חוברת רלוונטית לכל מפגש. 

הערות כלליות:
1.    כל ההרצאות מלוות במצגת שקופיות.
2.    מתן מענה והתאמה גם בקרב העובדים הצמחונים והטבעונים שבניכם.
 

סדנאות תזונה לחברות

ייעוץ לחברות

לפגישת היכרות ללא
התחייבות וללא תשלום