•  500 גרם ברוקולי.
•  5 שיני שום – 19 גרם.
•  ¼ לימון – כפית חתיכות מקליפת הלימון והמיץ כולו.
•  1 כף שמן זית.
•  ½ כפית מלח גס.
מצרכים
מרתיחים מים בסיר.

מפרקים את הברוקולי לפרחים בגודל בינוני ומניחים בסיר למשך כ 12 דקות עד אשר יתרככו.

מחממים מחבת ווק על אש גבוהה.קוצצים גס את השום. מניחים את השמן ומיד את השום, מערבבים כחצי דקה.

מוציאים את הברוקולי מסיר המים ומעבירים לכלי הווק. מוסיפים את המלח ומערבבים כ- 5 דקות.

סוחטים את הלימון ומוסיפים חתיכות קטנות מקליפתו. מערבבים כדקה- שתיים ומוציאים מהאש.

המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 145 קק"ל.
פחמימות: 16 גר'.
חלבונים: 8 גר'.
שומנים: 5.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

ברוקולי בארומת שום ולימון













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!